Volkswagen Golf V: Probleem: Demonteren van de bediening van de console climate co

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2 liter TDI 140 PK Sportline Pompverstuiver

Ik heb de auto gekocht en de car-kit was reeds gemonteerd. Nu wilde ik deze kit welgebruiken en heb dus een passend type erbij gekocht!
Ik hem erin doen en ja hoor.... de bedrading is niet alleen van de radio doorgeknipt, maar ook die van de car-kit. Om er nu bij te kunnen komen om het weer te fixen, moet er wat demonteren. Ik kan echter niet vinden hoe en wat ik moet demonteren om meer ruimte te krijgen om zo bij de carkit te komen.
Ik Kan namelijk geen boutjes / en of moertjes vinden. Heb er wel een aantal los gedraaid, maar er was geen beweging in deze voorconsole te krijgen. En trekken om los te klikken, vind ik nogal eng omdat ik bang ben dat ik wat kapot trek.

hoe nu te demonteren

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jan doedel

Geplaatst door Jan doedel (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ricky (0) PRO, 17 jaar geleden

Plastic afdekking (wat om de kachelbediening/radio.enz. zit) voorzichtig van onderaf met een wiggetje lostrekken.
Daaronder zie je de schroefjes.

Ricky,

Fredo (0), 17 jaar geleden

Als je de climat control wil demonteren moet je vanbovenaf beginnen. Eerst verlichtingsrooster (van je voorruit), dan de radio en dan de climatcontrol. Stuur me anders even je emailadres. Ik heb een mooie handleiding liggen om een en ander te demonteren (is wel een handleiding om een GPS te installeren, maar het zeker voor jou zeer bruikbaar.

Laat maar iets weten of je het wenst of niet...
Frederik

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.