Volkswagen Golf: probleem dynamo met koelvloeistofverlies

Bouwjaar: 1990

Mijn golfII 1.3 start de laatste tijd heel slecht. Laatst moesten de startkabels eraan te pas komen. Bijd e kwik fit zeggen ze dat de accu en de dynamo vervangen moeten worden. Ik verlies echter ook koelvloeistof volgens mijn reservoirtje. Kan dit in relatie staan met elkaar, b.v. dat de koelvloeistof weglekt over de dynamo. Alsik hem dan vervang, ben ik zo weer aan de berut. En hoe waarschijnlijk is het dat die accu, die er nog geen 2 jaar in zit, nu ook gelijktijdig vervangen moet worden?

jaap4718

Geplaatst door jaap4718 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

robin9527 (0), 18 jaar geleden

hoi

je kan meten als je dynamo kapot is als je een multimeter hebt
hij moet ong. 14. volt aan geven mag ook 13.8v zijn maar niet veel minder
en over de accu het komt wel eens voor dat de accu na 2 jaar al aan vervanging toe is maar dat kan je pas echt goed meten met een accutester
en het is natuurlijk niet goed dat er koelvloeistof over de dynamo lekt dus dat zou ik ook meteen oplossen als je bezig bent

gr. robin

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.