360 bezoekers online

Volkswagen golf 2: Probleem interval

Bouwjaar: 1990

Ik heb een Volkswagen golf 2 uit 1990. Alleen nu werkt het interval van de (voor) ruitenwissers niet, (af en toe wel). Ik heb inmiddels de relay's vervangen echter is het probleem nog niet opgelost. Er staan wel nummers (18-19) op deze relay's echter heb ik hier niet naar gekeken :s. Ook de hendels heb ik vervangen. De interval voor de ruitenwisser achter werkt wel. Of zit het probleem ergens anders?? Wie kan mij helpen.

tieske11433

Geplaatst door tieske11433 , lid sinds 16 jaar geleden

2 Reacties

0

audia4, 16 jaar geleden

Ik heb zelf eenmaal meegemaakt dat in de stekker achter de zekeringenkast een contactpen los was, toevallig die van de interval, en ook bij een golf uit '90. Werkte dus ook zo af en toe wel en niet. Als je een electrisch schema nodig hebt moet je effe mailen, draadkleuren en verbindingen staan daar in. Het is ook nog mogelijk dat het contact in de ruitenwissermotor niet goed schakeld. meestal werkt de 0-stand steller dan ook niet goed. Voor beide geld: elektrisch schema er bij en meten is weten.0

ton11585, 16 jaar geledendit euvel heb ikzelf ook gehad met precies dezelfde auto de ruitenwisser ging gewoon door.

je zal de ruitenwisser moter moeten demonteren ,deze zit onder het schut bord bij de luchtinlaat 3boutjes 10 mm moeten los en de armen dan moet het plastic kapje van het motertje af en daarna zie de oorzaak waarschijnlijk al vet op de contact ringen dit haal je er met een schoondoekje af en controleer of de worm nog goed in het vet zit ,zoniet even opnieuw invetten.

monteren in tegenovergestelde volgorde en dan moet hij het weer doen,succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.