Volkswagen NEW BEETLE: probleem met terug plaatsen deurslot (het stangetje met knopje)

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: AQY, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 85

Experts, ik val jullie even lastig met het volgende want ik kom er even niet meer uit. Tijdens werkzaamheden aan het raam in het portier heb ik waarschijnlijk dingen los gehaald die ik helemaal niet los moest maken. Maar ja...het is gebeurt.
Nu moest ik bij het terug plaatsen van de plaat in de portier dat knopje aan dat stangetje door dat gat doen. En ja hoor......stangetje los !!!!
Nu ben ik al uren bezig om dat stangetje of een of andere manier in het slot te klikken / haken zodat deze naar beneden gaat als de deur op slot gaat !! Ik krijg het niet voor elkaar. (hoe krijg je iemand gek)
Als je niet weet hoe je hem vast moet maken of waar aan dan kan ik natuurlijk nog wel dagen doorgaan. Wie weet moet je een speciale draai maken of zo. Ook op google kan ik niet vinden hoe en wat.
Dus leg ik mijn vraag bij jullie neer.
Hoe krijg ik het nu weer werkend !!! moet alles weer los ?

Mijn dank is groot.

radio749

Geplaatst door radio749 (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen New Beetle? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1565) PRO, 7 jaar geleden

Haal maar weer los ik vermoed dat hij uit het plastic klipje is geschoten in het slot.

Punt (35) PRO, 7 jaar geleden

Er is al genoeg geschreven over dat klusje .

Als je de onmazzel hebt dat het oortje gebroken is waar het stangetje in gaat heb je echt een probleem , het was/is niet los te koop origineel.

De beste manier is ook het slot aan de plaat te laten zitten . Alles in een geheel uit de deur .

Succes.

radio749 (0), 7 jaar geleden

Bedankt voor jullie reactie.
Gelukkig is hij niet afgebroken en heb ik het slot er maar helemaal uitgehaald zodat ik het stangetje makkelijk kon bevestigen.
Toen het slot terug geplaatst en werken :-)

Bedankt voor de hulp en het probleem is opgelost

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen New Beetle of stel zelf een nieuwe vraag.