Volkswagen Golf IV: Probleem met Volkwagen Golf IV koppeling

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 TDI 74kw

Ik heb vandaag de koppeling van een Golf IV vervangen, ging allemaal soepel.
Nu ga ik testrijden, en daar gaat het mis, als ik de koppeling helemaal tot op de bodem in trap, dan krijg ik hem met moeite in een versnelling.
Maar, druk ik de koppeling net niet helemaal in, dan kan ik gewoon soepel schakelen.
Bij het monteren ben ik niets vreemds tegengekomen en ik heb naar mijn mening alle onderdelen eens goed bekeken en ook hier zag ik niets aan.
Ik heb naderhand de koppelingscilinder op de bak geprobeerd te ontluchten, echter kwam hier helemaal geen lucht uit en het probleem ook niet opgelost.


MVG,
Jeroen

lemmuh

Geplaatst door lemmuh (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Volgens mij is er toch iets mis gegaan tijdens de montage ?

Gr Stefan

lemmuh (0), 14 jaar geleden

ok, maar hoe verklaar je het dan dat de koppeling gewoon prima werkt zolang ik de pedaal maar niet tot op de bodem intrap, zit er niet toevallig iets van een stelmechanisme op de pedaal? of iets om de slag te begrenzen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.