Volkswagen Golf IV: VW Golf 4 1.4 LPG inbouwen cruise control

Bouwjaar: 2004, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.4

Hallo,

onlangs heb ik een set gekocht om cruise control in mijn Golfje 4 te bouwen, leek me wel zo relaxed.
Ik wist dat ik een extra kabel moest trekken, dus ben ik vandaag aan de slag gegaan om eea te monteren, precies volgens de handleiding uiteraard.

Dus eerst alles aan de binnenkant van de auto losmaken, daarna de ruitenwissers verwijderen om bij de bovenkant van de stekkers te komen etc.

Maar, nadat alle kabels waren aangesloten, en ik de extra kabel wilde trekken naar de ECU, bleek dat er in plaats van de VW-ecu (motortype BCA) een AG autogas-ecu was geplaatst, dus ipv een 80-pole/52-pin ecu-stekker zat er een 35-pins stekker en klopt de beschrijving pinaansluiting uit het boekje niet meer.

Wie kan mij helpen om de juiste aansluitingen op de stekker te vinden zodat ik de kabelboom kan aansluiten en eindelijk van de cruise control kan gaan genieten?

Groeten,

Martin

maddin

Geplaatst door maddin (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 14 jaar geleden

[quote=maddin]Maar, nadat alle kabels waren aangesloten, en ik de extra kabel wilde trekken naar de ECU, bleek dat er in plaats van de VW-ecu (motortype BCA) een AG autogas-ecu was geplaatst[/quote]
Kijk nog maar eens goed.... de originele VW ecu bevind zich in het midden onder de voorruit.

Gr. paul

maddin (0), 14 jaar geleden

ahum.... :sblush:

inderdaad, ik zat er gewoon overheen te kijken. Inmiddels is het aangesloten en werkt het heerlijk!

Bedankt!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.