Volkswagen Golf V: Probleem RNS look (na een tijdje gaat hij vanzelf uit)

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 FSI

Er is al veel over geschreven maar helaas niet het probleem wat ik heb.

Ik heb een RNS look radio(ik weet het origineel is beter) nu heb ik aangesloten op de bestaande connectoren ende radio werkt. Alle opties doen het(radio, dvd, naiv etc.) mede door de can-bus box die het eea omleid.
Nu is mijn probleem dat wanneer de radio +- een minuut of 10 aan staat gaat hij ineens uit. De radio gaat daarna ook niet meer aan. Ik moet dan het contact uitdraaien sleutel eruit halen even een minuut wachten dan het contact weer aan en hij doet het weer zonder verlies van geheugen. Ook als de motor draait en zelf rijdent gaat de radio na een tijdje ineens uit.

Iemand een idee wat het probleem kan zijn?

DRC

Geplaatst door DRC (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

v-sem (0) PRO, 14 jaar geleden

Ik denk dat de radio in de standby stand gaat. Misschien mist er nog ergens een voeding.

DRC (0), 14 jaar geleden

Ik kreeg van de leverancier van de radio te horen dat hij ingeleerd moet worden door de dealer omdat er nog nooit een RNS systeem in mijn auto heeft gezeten
Of het klopt weet ik niet want toen ik naar de dealer wilde gaan(radio zat 5 dagen in de auto) is hij eruit gestolen. Volgens de dealer zou het inderdaad goed kunnen zijn dat hij ingeleerd moest worden.

v-sem (0) PRO, 13 jaar geleden

Canbus activering.


Kan je ook bij iemand laten doen die VAG-COM heeft.

Als je uit de buurt komt wil ik je er ook wel mee helpen.

johan74 (0), 13 jaar geleden

canbus gateway moet vervangen worden, die je nu hebt is te oud.
canbus gateway 1K0 907 530 AD werkt wel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.