Volkswagen Golf: probleem slecht aanslaan bij koude start golf gti 8v 94

Bouwjaar: 1994

hallo ik heb het volgende probleem een golf gti 20 8v uit 94 met motorcode 2e wil pas aanslaan na 3x gestart te hebben. met dit koude weer is nog iets erger. als de auto eenmaal loopt rijd deze perfect. ik heb al vervangen bougie,s + kabels/doppen en verdelerkap/rotor. brandstoffilter/lmm en bobine alles orgineel volkswagen. als ik de sleutel heen en weer beweeg word het ook niet beter [contactblokje] ik wil nu nog een andere brandstofpomp proberen. heef iemand een idee wat het nog meer kan zijn??

type 3

Geplaatst door type 3 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

blijegeit (0) PRO, 18 jaar geleden

begin eens met je koelvloeistof temperatuursensor.

deze zorgen heel vaak voor het probleem dat je omschrijft.


mvg

type 3 (0), 18 jaar geleden

ja hoorde ik maar bij mij zit er maar 1 op. deze is voor de meter. ik lees dat er ook type,s zijn waar er 2 op zitten maar bij de 2e motor zit er dus 1 op.

Henk4384 (0), 18 jaar geleden

Ik heb ook problemen gehad met mijn 2e motor dit kwam ook door de temperatuursensor zou ik toch eens proberen is goedkoper dan een nieuwe pomp bij mij is het probleem daar ook mee opgelost

type 3 (0), 18 jaar geleden

ik heb de snelle chip gisteren vervangen door de orginele en nu is hij goed. dus laat ff een nieuwe snelle chip schrijven en kijken wat hij dan doet. dank voor de reactie..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.