Volkswagen Caddy : probleem versnellingsbak

Hallo,
Ik heb onlangs een Caddy mk2 gekocht. Nu zit ik met het probleem dat hij niet in achteruit blijft en niet in eerste Vitesse gaat. Heb mij laten vertellen dat de “witte blokjes” van het schakelmechanisme kapot zijn en daardoor dit probleem is. Kan iemand mij hier wat info geven? Wat de juiste naam is voor de “witte blokjes” , hoe dit op te lossen valt?
Hieronder een filmpje wat er gebeurt als hij in achteruit staat.
Alvast bedankt!

Bjakke500

Geplaatst door Bjakke500 (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

lange-frans (0), 4 jaar geleden

“witte blokjes” van het schakelmechanisme ?????????? welke waar??????
zijn revisie setjes voor te koop

kaleido 1 (1425) PRO, 4 jaar geleden

Kijk eens bovenop de versnellingsbak , daar zul je zien wat er defect of versleten is , laten iemand anders maar eens schakelen.

kino (0), 3 jaar geleden

Ik heb hetzelfde eens gehad met een opel astra van 1996. Met een klein nieuw wit stukje pastiek van €1 die blijkbaar zorgt voor de schakelstand heeft de garagist het hersteld... maar of dit hier ook zo simpel is weet ik niet zeker. succes!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.