Volkswagen Golf 2 1.3: Problemen met rijden

Bouwjaar: 1989

Weet iemand wat het volgende probleem zou kunnen zijn, sinds enkele maanden begon mijn wagen na langere ritten zwart te roken van onder de motorkap. Nu enkele dagen terug had de wagen geen kracht meer en rammelt er iets zeer hard. Dit gebeurde opnieuw na een lange rit gepaard met een zwarte rookwolk, nu start hij nog motor lijkt normaal te draaien maar als ik hem in versnelling zet, opnieuw dat ratelende geluid en een max snelheid van 40(na veel moeite). Iemand een idee wat er kapot is. Ik denk de versnellingsbak, Dank bij voorbaat.

braincracking

Geplaatst door braincracking (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Averdonk (0) PRO, 19 jaar geleden

Koppeling is een mogelijkheid. Het zwart dat je ziet is verbrande stof van de koppelingvoering, het ratelen zou een van de veren kunnen zijn en dat je niet harder gaat dan 40 is omdat de koppeling slipt.

Hans4037 (0) PRO, 19 jaar geleden

Zit de uitlaat niet verstopt?

Hans

braincracking (0), 19 jaar geleden

Nope uitlaat is vrij.
Maar bedankt voor de reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.