Volkswagen Transporter Kombi 2012: Problemen met Turbo

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: CAA, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 62

Probleem met de Turbo.

Deze bus is altijd gebruikt door Qbuz en is begrenst op 130. Onlangs zijn we naar Italie gereden en de begrenzer is verwijderd en reden we met regelmaat 145 op de Duitse snelwegen, na 2000 km op de terugreis kregen we problemen.

Hij ging in noodloop en kon niet meer dan 3000 toeren maken, controlelampje gaf aan dat het met de gloeispiraal te maken had.

Terug in Nederland uit laten lezen en hij gaf 135 foutmeldingen voor de Turbo. Hij heeft de Turbo gesmeerd en nu moet die weer goed zijn, echter nu weer gaat hij terug in noodloop lijkt het.

Ik ben vergeten wat hij exact gesmeerd heeft, maar heeft deze Turbo niet gewoon zijn beste tijd gehad en is smeren een lapmiddel? want er zit nog garantie op de bus en er is zelfs garantie bijgekocht.

Lobato

Geplaatst door Lobato (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.