Volkswagen Transporter Kombi 2012: Problemen met Turbo

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: CAA, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 62

Probleem met de Turbo.

Deze bus is altijd gebruikt door Qbuz en is begrenst op 130. Onlangs zijn we naar Italie gereden en de begrenzer is verwijderd en reden we met regelmaat 145 op de Duitse snelwegen, na 2000 km op de terugreis kregen we problemen.

Hij ging in noodloop en kon niet meer dan 3000 toeren maken, controlelampje gaf aan dat het met de gloeispiraal te maken had.

Terug in Nederland uit laten lezen en hij gaf 135 foutmeldingen voor de Turbo. Hij heeft de Turbo gesmeerd en nu moet die weer goed zijn, echter nu weer gaat hij terug in noodloop lijkt het.

Ik ben vergeten wat hij exact gesmeerd heeft, maar heeft deze Turbo niet gewoon zijn beste tijd gehad en is smeren een lapmiddel? want er zit nog garantie op de bus en er is zelfs garantie bijgekocht.

Lobato

Geplaatst door Lobato , lid sinds 1 jaar geleden

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.