Volkswagen Golf: Problemen startonderbreker

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 55Kw

Het betreft vermoedelijk de af fabriek ingebouwde startonderbreker, de motor wil wel aanslaan, maar gaat na een paar seconden ook weer uit. De transponder in de contactsleutel is vervangen en opnieuw ingelezen, ook zijn diverse onderdelen vervangen. Het is wel mogelijk om de auto aan te duwen en dan blijft de motor wel draaien, maar het probleem zit wellicht toch in de startonderbreker. Is het mogelijk om deze startonderbreker te (laten) verwijderen of wat zijn de kosten om deze te laten repareren of indien nodig te vervangen.

Fullbright

Geplaatst door Fullbright (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Benny Vee (0) PRO, 16 jaar geleden

Eigenlijk zal je eerst storing moeten uitlezen want dan weet je of het in de wgrijblokkering zit of niet.
Het is wel een bekende storing en als je dat wil verhelpen moet je de leesspoel en regelapp. vervangen want deze zijn verbeterd met vergulde stekkeraansluiting.
Daarna moet je al je sleutels opnieuw inleren

G.E.P. (55), 16 jaar geleden

Zit het niet in het elektrische deel van je contactslot, als je startonderbreker niet werkt kun je de auto niet aanduwen.

gr. gep

Fullbright (0), 16 jaar geleden

Kan ik het probleem uitsluitend laten verhelpen bij de VW dealer, en wat zijn ongeveer de kosten, want de dealer is over het algemeen duurder dan de niet merkendealer.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.