Volkswagen Polo: problemen vw polo

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1400

Hoi,

Ik heb een vw polo bouwjaar '96 met 120 000km.
ik heb deze al 4j. de eerste 3j was er helemaal geen probleem mee maar nu het laatste jaar heb ik niets anders dan problemen. hij heeft al 2 nieuwe baterijen. en nu beweert mijn garagist dat er mss een nieuwe delco in moet.
het probleem met mijn wagen is dat als ik de koppeling induw en rem dat ofwel mijn auto stil valt of wel begint de toerenteller naar boven en beneden te gaanof gaat men batterij lampje eens aan en uit. ook is hij al eens stilgevallen midden op de autosnelweg. ook nog een bijkomend probleem is dat als ik mijn wagen 2a3 dagen niet gebruik mijn wagen gewoon niet meer wil starten. ik weet niet wat jullie hier van denken maar zou toch graag jullie mening weten.
is hij te repareren en gaat me dit veel geld kosten of is gewoon klaar voor de schroothoop.

alvast bedankt.
Kelly

angelke87

Geplaatst door angelke87 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

ricky (0) PRO, 14 jaar geleden

Eerste wat je moet laten doen is storingsgeheugen uitlezen en vertellen welke storingen erin staan.
Denk dat je meerdere problemen hebt:

1.gasklephuis vervuild,is meestal op te lossen door hem te reinigen en inleren met de testkast,advies dan ook temperatuurvoeler mee vervangen.
2.Spontaan uitvallen op de snelweg terwijl je gas gaf of dat je de koppeling NIET ingetrapt had? Dan mogelijk brandstofpomprelais defect.
3.Dat de accu leeg is na 3 dagen kan liggen aan een lekstroom,er blijft dan iets in de auto stroom trekken terwijl het contact uit staat,en dat ligt vaak aan een achteraf ingebouwd iets,bijvoorbeeld radio,carkit en enz.

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Ik ga met Ricky mee..

Naar de schroothoop brengen is wel de allerlaatste optie..

Ik zou even een andere garage bezoeken..want alleen maar geld innen en nog steeds met dezelfde klachten komen werkt natuurlijk niet.

Gr Stefan

grolschbuik (0), 14 jaar geleden

Dit probleem komt me bekend voor, kan je je gasklephuis alleen bij een VAG garage schoon laten maken en inleren of zijn er ook andere garage's die dit doen? Omg. Arnhem?

ricky (0) PRO, 14 jaar geleden

En Kelly,al opgelost?

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Eh, een beetje ongeduldig Ricky? Hoeveel garages ken jij die open zijn op vrijdag na 6 uur 's avonds?

Gasklep inleren kan natuurlijk bij een Vag-dealer maar ook bij een goede vakgarage die het programma VCDS of vergelijkbaar heeft.

ricky (0) PRO, 14 jaar geleden

Volgens mij dateert deze topic al vanaf 7 Juli en volgens mij is het nu alweer 12 September.......dus 2 maanden geen reactie gehad,lijkt me niet ongeduldig.

grolschbuik (0), 14 jaar geleden

Vandaag is het gasklephuis van mijn polo schoongemaakt bij de Bosch Car Service. Loopt weer als een zonnetje. Allen bedankt!

ricky (0) PRO, 14 jaar geleden

Nou mooi toch weer een tevreden klant..haha

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.