Volkswagen New Beetle: raam passagierszijde

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 14

Hoi, ik heb een vw new beetle cabrio en nu blijkt dat de raam aan de passagierszijde wel goed werkt maar op het laatst gaat ze een beetje scheef naar de achterste raam ook de speling tussen de voorste en de achterste raam is een kleine halve cm kleine. En telkens we redelijk snel optrekken of remmen horen we precies een voorwerp rollen in de deur. Nu was men vraag wat kan dit zijn gaat het veel kosten of mag het zo blijven, alvast bedankt voor de hulp.

patgo

Geplaatst door patgo (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen New Beetle? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ricky (0) PRO, 15 jaar geleden

Kan zijn dat het mechaniek in de deur stuk is,en dat je dat (afgebroken) onderdeel hoort rollen in de deur.
Wat het kost ligt eraan wat er stuk is,denk nieuw mechaniek,zul je even de dealer moeten bellen voor de prijs,of ga er langs,dan kunnen ze gelijk een diagnose doen.

patgo (0), 15 jaar geleden

Beste, het is dus ook mogelijk het mechanisme gedeeltelijk te vervangen want ze gaat nog volledig open en dicht heel erg zal het dus waarschijnlijk niet zijn halverwegen hoor je een schurend geluid meer niet

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen New Beetle of stel zelf een nieuwe vraag.