Volkswagen PASSAT: Raammechanisme

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: AVB, Motorinhoud (cc): 1900, Vermogen (kw): 74

Hallo,
Bij het openen van het linker voorportierraam (elektrisch) kraakt en knarst dit nogal, bij het weer sluiten hetzelfde verhaal en uiteindelijk stopt ie er helemaal mee en gaat al krakend weer naar beneden, er is dan blijkbaar te veel weerstand. Ik heb 'm nu met enige moeite weer voor het grootste deel dicht, de laatste vijf centimeter lukt echt niet. Het lijkt of ie binnenin ergens vastloopt en uiteindelijk helemaal blokkeert. Nu ben ik al een aantal mogelijke oorzaken tegengekomen maar kan iemand mij aangeven wat naar alle waarschijnlijkheid in mijn geval het probleem is? Dan kan ik inschatten of ik daar zelf mee aan de slag ga of een specialist moet inschakelen. Het is nou niet direct heel toegankelijk in die deuren.
Alvast bedankt..

Scheemda

Geplaatst door Scheemda (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 8 jaar geleden

Duidelijk verhaal. Raammechanisme defect... Eerder monteerde we deze bij bosjes.
Enig kennis van zaken kan den hoop frustratie voorkomen.

Gr. Paul

Scheemda (0), 8 jaar geleden

Dank je, dan zou ik met zo'n nieuwe 'binnenplaat' uit de brand zijn? Maakt dit nog uit of het een originele van de dealer is?, kwam ze ook tegen op marktplaats.

P. Kelder (0) PRO, 8 jaar geleden

Monteer dit onderdeel enkel origineel. Imitatie hebben wij een hele slechte ervaring mee.

Gr. Paul

Scheemda (0), 8 jaar geleden

Wat zou zo'n reparatie ongeveer gaan kosten bij de dealer?

P. Kelder (0) PRO, 8 jaar geleden

Dealer is vaak een stuk duurder gezien hun uurloon vrij hoog ligt.
Je zou even kunnen bellen...

Gr. paul

ricky (0) PRO, 8 jaar geleden

Inderdaad gewoon ff langs Paul gaan of als het niet in de buurt is dan naar een andere universele garage gaan die veel met dit merk doet maar zou idd ook niet naar de dealer gaan want die zijn gewoon veel te duur

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.