Volkswagen New Beetle Cabriolet 2004: Raammechanisme achter

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: BFS, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 75

Ik zag op het forum dat er vaker wat verkeerd gaat met het raammechanisme en dat er snel een oplossing gevonden word dankzij jullie expertise.
Momenteel ben ik op zoek naar het raammechanisme voor het linker achteraam maar het blijkt lastig om een vervangend mechanisme op de kop te tikken voor de 2004 variant.
Kan iemand mij vertellen of het mogelijk is om het raammechanisme van een later model te plaatsen (het nieuwe type raammechanisme)?
De garage waar hij nu staat kreeg namelijk dit als optie vanuit een VW dealer maar ze hadden het raam dat hierbij past niet op voorraad (blijkbaar is er dan een nieuw model raam nodig).
Ik vond dit een vreemde optie gezien het me zeer onwaarschijnlijk lijkt dat een nieuw type op een ouder model toe te passen is.

Bij voorbaat dank.

daniel128

Geplaatst door daniel128 (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen New Beetle? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Hans4040 (285) PRO, 1 jaar geleden

Heb je de onderdelenlijn al geprobeerd?
https://www.onderdelenlijn.nl

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen New Beetle of stel zelf een nieuwe vraag.