Volkswagen Caddy: Raar trillend geluid

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1,9tdi

Ik zit met een vraagje over m'n auto en misschien kun jij/jullie daar antwoord op geven ? Ik heb vorige week een caddy 1.9 tdi 105pk 2007 171.000km gekocht en tijdens de testrit (met 2 man erin) niets aan de hand echter na aankoop toen ik alleen weg reed maakte hij een raar geluid. Het klonk niet echt ernstig dit kwam omdat ik 2,5 uur autobaan ben gereden en het geluid zich daar niet kenbaar maakt dus ben ik doorgereden. Met 2 man erin hoor je dus bijna niets maar als ik alleen rij en ik de gas in trap en de wagen begint te trekken maakt ie een vrij hard trillend geluid (ook wel voelbare trilling) dat harder en zachter word als de auto uit en in veert het geluid is bijna identiek aan het geluid van een uitlaat die ergens de bodem raakt maar dat is het niet heb alles nagezocht of ergens iets raakt of los zit maar kan niets vinden ? Heeft iemand enig idee wat het kan zijn of klinkt het bekend ? Mocht iemand zin hebben om hierop te reageren zie ik je reactie graag tegemoet
Met vriendelijke groet
Bas

The whistler

Geplaatst door The whistler (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Ralf_Jensen (0) PRO, 8 jaar geleden

Controleer je motorsteunen.

The whistler (0), 8 jaar geleden

Ik zal het na laten kijken thnx

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.