Volkswagen Golf IV: Radio springt op ATT (mute)

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Mijn Sony mex bt 3700 u springt dus af en toe op mute. Vooral als ik mijn richtingaanwijzers aan heb staan springt de radio aan/uit/aan/uit, soms ook als ik het rempedaal intrap. Weet iemand hoe ik dit kan oplossen?
Zelf dacht ik om een nieuwe + draad te trekken vanaf de accu. Welke draaddikte heb ik hiervoor nodig en welke zekering? Kan ik de geschakelde plus vanaf de stuurkolom dan beter niet aansluiten?
Mijn telefoon is niet op de radio aangesloten (ik gebruikt hiervoor de bluetooth functie).
Graag advies....(golf IV 1.6sr '98)

Orio

Geplaatst door Orio (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Tiguan (0) PRO, 14 jaar geleden

Heb je de radio zelf ingebouwd..?

Orio (0), 14 jaar geleden

Ja, ik heb gebruik gemaakt van de iso stekkers

Orio (0), 14 jaar geleden

Ik heb de draden nogmaals bekeken en zag dat ik de mute draad op de antenne had aangesloten. Deze nu losgemaakt en afgeplakt. Als ik nu de radio aanzet springt ie al niet meer op mute. Even afwachten deze week of ie met richtingaanwijzers aan ook niet meer op mute springt.
Na een jaar irritaties lijkt het nu opgelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.