Volkswagen Golf: radio valt weg

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 18

Ik heb een probleem met men autoradio telkens ik stilsta met men auto wel met draaiende moter weliswaar valt men radio volledig uit en als ik rond de 40km/u rijd gaat ie weer en dan bij 90km/u valt ie weer weg,heb al andere met een andere radio geprobeerd heb de bougies al vervangen en niks helpt weet hier iemand soms een oplossing voor en al op voorhand bedankt voor de moeite

pat72

Geplaatst door pat72 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

dutch123 (0), 16 jaar geleden

Weet je zeker dat de bedrading goed is? Omdat het zo snelheidsafhankelijk is, zou ik haast denken dat je het snelheidssignaal naar je autoradio stuurt. Zou wel heel bizar zijn overigens.

pat72 (0), 16 jaar geleden

Ja de bedrading is juist want het is nog de origenele stekker van vw gewoon in te pluggen en alvast bedankt voor de reacktie

Speedrazor (0), 16 jaar geleden

Massa kabel?

dutch123 (0), 16 jaar geleden

Valt de CDspeler ook uit? Anders zou ik ook eens naar de antenne kijken. Bij VW heb ik al diverse keren een kapotte antenne versterker gezien.

pat72 (0), 16 jaar geleden

Alles valt weg cd en radio dus atenne zal het niet zijn, maar misschien massakabel welke kleur heeft deze en wat zou ik er aan kunnen doen

dutch123 (0), 16 jaar geleden

Gewoon extra aarde maken aan massa punt vd auto

hummor (0), 16 jaar geleden

Heb het zelfde probleem gehad en ben het met de rest eens een massa kabel extra maken desnoods rechtstreeks naar de min van de accu.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.