Volkswagen Passat: Ramen achter en koffer gaan open bij op slot doen

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 Tdi

Wij hebben een passat van 2006 staan. De klant doet de auto op slot en als hij weer terug komt bij de auto is de kofferklep open of de achterramen zijn een stuk open. Ik heb gekeken naar de foutcode's maar die zijn niet opgeslagen. Wel komt volgens zeggen klant in het display soms te staan central veriegelugs defect. Kent iemand dit probleem alvast bedank.

jonny

Geplaatst door jonny (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

ricky (0) PRO, 14 jaar geleden

Bij de dealer kun je met de testkast hiervoor een aanpassing laten doen in de comfortmodule en de 4 deurregelapparaten.
Dit probleem zou bekend moeten zijn bij de dealer,maar ze zullen denk ik wel ff moeten zoeken hoe precies,komt niet vaak voor.

jonny (0) PRO, 14 jaar geleden

Ok bedankt ik ga even een afspraak maken bij de vw dealer, En bedankt voor het meedenken ik meld nog even hoe het afgelopen is

JPVW (0) PRO, 14 jaar geleden

volgens mij gewoon een verkeerde codering, moeten ze bij een vw garage wel weten

jonny (0) PRO, 14 jaar geleden

Naar de dealer geweest en comfortmodule aan laten passen tot nu toe nog geen problemen weer gehad bedankt voor het meedenken en tot de volgende keer

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.