Volkswagen Passat: Te hoog in de toeren

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1900

Hallo.
Ik heb een vw passat TDI automaat bj 1999, het volgende probleem doet zich voor als de auto koud is en ik rij ermee dan schakelt die niet normaal over als ik 50 km rij of als ik 80 rij hij blijft hoger in de toeren ook bij 120 het maakt niet uit hoever ik rij, maar als ik hem in de tiptronic zet en ik rij bv 120 zakt deze zo 200 toeren naar beneden of als waneer ik maar bv 200m heb gereden en ik zet de auto uit en start hem hierna weer is alles goed en schakelt die weer gewoon waar die moet overschakelen hij doet het dus alleen bij koude motor als de auto een paar uur heeft gestaan en ik start hem weer heeft deze negens last van .

RJJansen

Geplaatst door RJJansen (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

ricky (0) PRO, 14 jaar geleden

Laat hem eens uitlezen,misschien komt daar wat uit.

RJJansen (0), 14 jaar geleden

[quote=ricky]Laat hem eens uitlezen,misschien komt daar wat uit.[/quote]
Hoi,
Ik heb hem uit laten lezen daar kwam het volgende uit ze hebben een temp sensor vervangen en een craschsensor vervangen en meteen de automatenbak gereset maar helaas dit heeft niet geholpen.

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Heb je misschien ook een exacte foutcode ?

Dan is het zoeken wellicht wat makkelijker.

Is hij opnieuw uitgelezen na het vervangen van de onderdelen en zo ja,zijn er storingen terug gekomen ?

RJJansen (0), 14 jaar geleden

Hoi,
ik heb geen foutcodes.
ja hij is op nieuw uitgelezen naar het vervangen van de onderdelen en er stonden geen storingen, maar het probleem is nog steeds niet verholpen??

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.