Volkswagen Sharan: Rammel in dashboard

Bouwjaar: 2004

Bij stationair loop van mijn Sharan 1.9 TDI hoor ik een rammel in het dashboard aan de passagierszijde. Volgens de garage komt het niet uit de motor maar trilt er (waarschijnlijk) iets in het dashboard. Dashboard demonteren kost veel werk. Herkend iemand dit probleem?
John

John1234

Geplaatst door John1234 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Sharan? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

snowman11000 (0), 18 jaar geleden

Ja ken ik..en kan heel hardnekking zijn om te vinden,kan maar zo zijn dat het rammeltje geheel ergens anders vandaan komt,de radio bv)) wil ook nog wel eens de boosdoender zijn,en of de raam ophanging in de deuren geven ook vaak dit soort rammel klachten.Het beste is stap voor stap nakijken dat is de eenigste oplossing en iemand anders mee laten luisteren wil ook nog wel eens helpen.

succes

Mark7308 (0) PRO, 18 jaar geleden

Heb je een originele of naderhand ingebouwde radio.. Voor de laatste geldt dat er een antenne adapter tussen zit, anders heb je geen ontvangst. Deze worden meestal los met de bedrading het dashboard in gepropt. Je kunt em vinden door de radio uit te nemen. Plak vervolgens iets van foam om de adapter en eventueel losse ISO stekkers.

John1234 (0), 18 jaar geleden

Bedankt voor de reacties. Er zit een origineel radio in. Het lijkt wel alsof de mulstispanrol (onlangs vernieuwd) dit gerammel door geeft aan het dashboard. De garage ziet echter maar een oplossing en dat is het dashboard demonteren waar ze wel een dag mee zoet kunnen zijn. Dit is wel een hele dure aangelegenheid.

John1234 (0), 17 jaar geleden

Rammel werd veroorzaakt door trillende olieleiding.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Sharan of stel zelf een nieuwe vraag.