Volkswagen Sharan: ruitenwissers

Bouwjaar: 2001

Hallo,

Ik heb wat problemen met de ruitenwissers. Ze gaan zeer stroef, alsof de ramen gortdroog zijn. Bij lange ritten kan het tenslotte voorkomen dat ze plots midden op het raam stoppen. Na een paar minuten gaan ze dan weer verder. Ik stop ze dan maar en zet ze dan incidentieel aan. Ik zelf denk dat de druk op de ruit te groot is. Het kan ook iets electronisch zijn? Hoe kom zou ik de beste druk op de ruit kunnen bepalen of wellicht iemand een tip om dit euvel uit de wereld te helpen? (N.B. weet niet vanaf wanneer dit probleem speelt; heb de auto 2e hands gekocht)
Bedankt voor de aandacht alvast
Marcel

Marcel7025

Geplaatst door Marcel7025 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Sharan? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

druk?

motor ruitmechanisme controleren, en ruitmechanisme proberen te smeren! geeft dit geen verbetering, dan helaas compleet vervangen! dit probleem komt wel eens voor.

paul,

johndoornbosch (0) PRO, 18 jaar geleden

helaas vervangen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Sharan of stel zelf een nieuwe vraag.