Volkswagen Golf: Rammel starten

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Diesel, Motorcode: CBAB, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 103

Hallo !

Ik heb al enige tijd volgend probleem.
Tijdens het starten van de auto maakt mijn auto vooraan een kort rammelend geluid .
Nu rammelend is misschien wel veel gezegd maar het is net een blikachtig geluid en het geluid is luider dan van een in mijn ogen normaal klinkende start.
Eerlijk gezegd vind ik ook dat de motor de laatste tijd nogal vaak niet van de eerste keer aanslaat en een soort bonk krijgt als dit gebeurd .
Misschien komt dit omdat ik gewoon ben het gaspedaal een ietsje in te duwen en dus na het niet aanslaan de motor een terugslag krijgt.
Auto heeft nu een kleine 80 000 km .

Ik zou denken aan het volgende .
Aangezien mijn auto bij het s'morgens starten al wat moeite begint te krijgen bijna versleten batterij dus batterij levert toch niet genoeg kracht .
Versleten starter .
Dual massa vliegwiel verlsten ( ik heb al wel zolang ik de wagen heb een soort lichte fluit toon bij een 70 km/h iemand heeft me eens gezegd dat dit ook aan het dual massa vliegwiel kan liggen .

Graag wat raad ?

Dank U !

Gronald

Geplaatst door Gronald (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Gronald (0), 8 jaar geleden

Probleem is voorlopig weg .
Starter gedemonteerd terug erin gezet en voorlopig is het probleem weg .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.