Volkswagen Jetta: rammelen achteraan op kasseien of slechte weg!

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: tdi 2.0

Hallo,als ik op een slechte of kasseienweg rij,langzaam (niet harder dan 40,50) dan hoor ik een rammel vanachter
en het rare is als ik dan lichtjes de handrem optrek is het lawaai weg,ook bij lichtjes remmen.Onlangs nog heeft de dealer nieuwe remblokjes gezet en dacht het zal wel weg zijn,niet dus.Is er iemand die dat ook al gehoord of opgelost heeft?

vwer

Geplaatst door vwer (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Jetta? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Benny Vee (0) PRO, 12 jaar geleden

Wat zegt de dealer dan van dit gerammel.
Als de blokjes teveel speling hebben kan het zijn dat ze de veren iets strakker moeten afstellen waar de blokjes tussen zitten.
Verder zou het ook heel goed in de handremkabels ( bevestiging ) kunnen zitten.

vwer (0), 12 jaar geleden

Nee ik had daar niks van gezegd omdat ik dacht dat het door die versleten remblokjes kwam,bij het volgende onderhoud zal ik het aangeven en als ik de oplossing heb zal ik het posten.

vwer (0), 12 jaar geleden

Ik heb mijn wiel eens af gedaan en voelde dat de remklauw achteraan speling heeft ,ik kan die heen en weer bewegen ,denk een goeie mm.Dat is ook zo bij de andere kant.als ik met en rubberen hamer op de band sla hoor ik een rammel van die remklauw,is dat normaal dat er speling op zit?

vwer (0), 11 jaar geleden

Eindelijk oplossing gevonden en dat door zelf de veerplaatjes te buigen dat die de remklauw een beetje klemmen en zo het rammelen tegen gaan,topic mag gesloten worden,grt.

vwer (0), 8 jaar geleden

.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Jetta of stel zelf een nieuwe vraag.