Volkswagen PASSAT 2006: Rammeltje bij gas geven

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: BLF, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 85

Hallo allemaal,

Bij mijn Passat sedan 1.6 FSI uit 2006,
hoor ik af en toe als ik mijn gas los laat om te remmen of schakelen, een rammeltje. Het lijkt rechtsvoor vandaan te komen. De meeste kappen onder de motorkap heb ik al eens gedemonteerd en zowel zonder als met de wederom gemonteerde kappen, bleef het rammeltje aanwezig. Ook als ik gewoon stil sta en een beetje gas geef, rammelt het.
Ergens heb ik iets gelezen dat het iets van een veerpoot o.i.d kan zijn? Persoonlijk twijfel ik of het misschien in het interieur zit, aangezien er nogal eens wat wil ''kraken'' in het dashboard.
Is er iemand die een idee heeft wat het kan zijn?
Het komt trouwens vaker voor bij een warme motor.
Overigens ben ik met dit ''probleem'' wel Oostenrijk op en neer geweest..

Alvast bedankt!

ChieldeJong

Geplaatst door ChieldeJong (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.