Volkswagen Passat: ratelenkachel

Bouwjaar: 2002, Brandstof: LPG, Motorcode: 2000cc

weet er iemand raad met dit probleem de kachel tikt en ratelt soms ook blaast hij met verschillende snelheden alvast bedankt ,sjef.

jt.dankers

Geplaatst door jt.dankers (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

jan T (30) PRO, 17 jaar geleden

sjef dat hij tikt kan komen door dat er bladeren in zitten alleen gebeurt dat normaal nooit omdat het interieirfilter ze tegenhoud of dat er spelling op het asje komt van de ventilator.
de laatste komt meer voor al is het niet veel maar ik vermoed dat je daar de oorzaak in moet zoeken.
ik neem aan dat je airco hebt en dat je climatronic hebt zodat dat wisselen goed mogelijk is omdat de coputer dat zelf regeld.

groetjes jan.

jt.dankers (0), 17 jaar geleden

bedankt jan voor je reactie,maar ook als ik links of rechts om de bocht omga hoor ik een lichte bonk achter het opbergkastje van het dashboard,ik heb inderdaad climatronic maar hij verandert wel heel snel van snelheid,groetjes sjef .

jan T (30) PRO, 17 jaar geleden

sjef is dan de airbag aan de passagiers kant niet de oorzaak of ligt er daar geen kastje van de telefoon los of iets dergelijks.

groetjes jan.

jt.dankers (0), 17 jaar geleden

bedankt voor de tip jan ik laat het na kijken, groetjes sjef.

jt.dankers (0), 17 jaar geleden

jan heb je mischien ook een tip voor mijn lpg probleem meerdere keren vermeld op deze site ik wordt helemaal gek van dat controle lampje alvast bedankt sjef.

jan T (30) PRO, 17 jaar geleden

nee sjef daar weet ik in het geheel niets van we hebben er niet veel op gas lopen en die we hebben gaan naar de gasspecialist bij problemen nadat we ze op benzine goed gemaakt hebben.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.