Volkswagen Touran: rechtervoordeur niet open te krijgen

Brandstof: Diesel, Motorcode: 1900

sluiting klik 2x maar deur niet te openen. kan binnenpaneel niet verwijderen om bij motortje want deur blijft gesloten. Wie geeft tips aub Dank Eric?

EricLove

Geplaatst door EricLove (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Touran? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ricky (0) PRO, 12 jaar geleden

1e poging die je kan doen is door voorzichtig maar best krachtig op de deur te kloppen/slaan (maar niet zo hard dat je er een deuk in slaat) ter hoogte van de buitengreep of er net iets onder/omheen TERWIJL je met de afstandsbediening of centr.vergr knop in bestuurders portier op open blijft drukken. Als hij dan ontgrendelt dan niet meer de deur dichtdoen en het binnenslot vervangen.

2e poging die je kan doen is ruit omlaag doen en dan het deurpaneel (deel waar ruit langs glijdt) aan de bovenkant iets omhoog trekken en naar binnen trekken zodat je hem vanaf de deur trekt. Dan de plastieke strip verwijderen door hem omhoog te trekken en dan met een lange liefst ijzeren staaf op het slot tikken langs het raam en dus de deur in en ook weer TERWIJL je de centrale bedinging bediend op open.

Zo en zo slot vervangen als je hem open hebt gekregen.

volkswagen1802 (0) PRO, 12 jaar geleden

Je kunt ook nog aan de portierkruk aan de buitenkant of aan de binnenkant trekken en tegelijkertijd op de ontgrendelingsknop duwen.
Zo krijgen wij altijd het portier open.
Je mag daarna het portier wel dichtdoen MAAR niet afsluiten want dan wordt het save-lock motortje weer bekrachtigd.

EricLove (0), 12 jaar geleden

Dank voor jullie tips maar deur nog steeds niet open te krijgen.
Vrijdag mag mijn wagen naar dealer maar mochten er nog tips zijn laat maar komen. Dank Eric

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Touran of stel zelf een nieuwe vraag.