Volkswagen Transporter: regenereren t5

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5 v5 130 pk

hallo,

ik heb sinds een mnd of 4 een nieuwe luxe t5 gekocht. alles heel mooi en lekker rijden hoor,,, behalve als die gaat regenereren.... dan word het een hobbelkar.... schokken bij 2000 toeren en bij 1200 toeren verloop van toerental. nou begrijp ik dat er enige verschil merkbaar kan zijn tijdens dit gebeuren maar vooral in de stad of file is dit zeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrr vervelend... ben al paar keer bij dealer geweest en elke keer zeggen ze dat het "er bij hoort", en heb verder niet gevoel dat ze het serieus nemen, bus heeft er al is een dag gstaan en toen hebben ze eigenlijk niks gedaan.

heeft iemeand hier ook ervaring mee.. het is ook te merken aan het zware gebrom wat je er dan bij hoort,,, ik heb nu is m,n teller op nul gezet en heb het om de 400 500 km... das niet zo erg,,, als je het niet zo erg merkt....

help!!!!!!!

denvoor

Geplaatst door denvoor (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jan T (10) PRO, 14 jaar geleden

klopt dat merk je.
het beste is dan om constant terijden dan gaat het het snelste.
het enigste wat mischien mogelijk is dat er een up date voor is maar dat weet ik niet maar kan je navragen.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.