Volkswagen Passat: Remlicht blijft branden en knipperlicht stuk aan rechterkant

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 96KW

Hebben sinds een maand of 4 mooie Passat 2.0 variant comforltine, rijdt super maar wel al wat gezeur gehad. Vorige week ineens natte voeten achter passagiersstoel, bleek kapot interieurfilter. Laten repareren en drogen bij dealer, kosten ruim 500 euro.... Bij ophalen bleek onderweg dat rechterremlicht het niet deed, man zou vandaag ff lamp verwisselen. Hels karwei om module eruit te krijgen, lamp verwisseld, remlicht deed het in eerste instantie weer. Maar toen bleek dat knipperlicht rechts achter niet meer werkte. Ook die lamp verwisseld, geen verschil behalve dat remlicht nu constant brandt als lichten aan zijn. Zucht.....
Wil maandag maar weer terug naar de dealer maar heeft iemand enig idee waar het probleem zou kunnen zitten?

groet,

Jakje

Geplaatst door

jakje (0)

al 12 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

lijkt me dat de lamp niet goed zit bij de variant moet eerst het knipperlicht eruit gedraait worden voor dat je bij de andere lampen kan als het niet goed terug gemonteerd wordt zou er zo iets kunnen optreden.

groetjes jan.

jan T 110
badge vip badge

12 jaar

Hoi Jan,

Dat is dan misschien ook de reden waarom de lamp module er niet goed uit kwam :-). Ik heb er zelf niet met mijn neus boven op gezeten maar begreep van man dat die module er eigenlijk niet uit kwam zonder dat er een lamp sneuvelde, was in dit geval toevallig ook het remlicht. Had hij dan eerst het knipperlichtlampje eruit moeten draaien voordat de module er uit kon? En waarom blijf het remlicht dan nu continue branden als de verlichting aan is?

groetjes,

Jakje

jakje 0

12 jaar

ja het knipperlampje met zijn fitting had er als eerste uitgemoeten en als laaste erin.
het zou kunnen dat er nu een verkeerd contact gemaakt wordt waardoor de boel blijft branden.

groetjes jan.

jan T 110
badge vip badge

12 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.