Volkswagen Passat: Remstoring bij Vw Passat 35i VR6 '91

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.8i DOHC

Hallo allemaal,

Ik heb sinds gisteren avond een storing in mijn remsysteem, eerst ging het lampje branden van de remmen, ik d8 nog dat de sensor van de handrem mischien defect was, later bleek helaas dat dat niet zo was. ineens was mijn rempedaal keihard (kon hem niet meer intrappen) dat was knap lastig omdat er nogal veel autos bij de stoplichten stonden, maar goed ik zou niet weten waar ik dit moet zoeken, heeft iemand hier al eens last van gehad???? Remvloeistof niveau is goed, remblokken zijn ook niet op. de auto heeft ABS. mischien technische storing daarin? eventueel op te lossen door zekering eruit te halen? Zo ja welke zekering is dat?

Wie O Wie kan me helpen....??

Alvast bedankt.

Mvgr

Rowdy

RowdyVR6

Geplaatst door RowdyVR6 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Bij dit remsysteemwerkt de bekrachtiging geloof ik op remvloeistof,heb wel eens gehad dat de elec.motor hiervan stuk was,laat hem eens uitlezen.

RowdyVR6 (0), 16 jaar geleden

Het is opgelost het bleek de zekering te zijn van de ABS pomp, ik had geen handleiding en het zekering kast bakje zat er niet bij dus kon niet zien welke zekering waarvan was, nadat ik alle zekeringen had nagekeken en dus de kapotte vervangen was het probleem verholpen..

Nog Bedankt voor de geplaatste bericht ;)

Groeten Rowdy

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.