Volkswagen Golf IV: "Restkilometeranzeige" > Vagdashcom!

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9TDI

Hallo allemaal,

Ik zou graag de "restkilometeranzeige" activeren op mijn instrumentenpaneel van mijn Golf IV. Ja sorry, maar ik ken hier de juiste nederlandse naam niet voor, maar ik bedoel alleszins dat tanksymbooltje dat je vertelt hoeveel kilometer je nog met je tank kan rijden.

Ik heb hier alleszins het programma "VAGDASHCOM" voor nodig. Heeft iemand van onder jullie dit programma? Ik hoor het graag. Alvast bedankt!
Fredo

[url=http://imageshack.us][img]http://img514.imageshack.us/img514/6773/...[/img][/url]

Fredo

Geplaatst door Fredo (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Hans4040 (310) PRO, 15 jaar geleden

Topics met te koop gevraagd of aangeboden:

Deze topics worden door ons verwijderd. er zijn genoeg sites te vinden op het internet waar je onderdelen/programmatuur te koop kunt vragen of aanbieden.

Problemcar is hier niet voor opgezet we willen het graag alleen houden bij het met elkaar oplossen van technische problemen.

mvg,
moderator

Fredo (0), 15 jaar geleden

Hey,

het gaat hem hier niet om iets dat ik wil kopen of verkopen!! Ik vraag gewoon naar iemand die dit programma heeft en me hiermee wil verder helpen!!!! Als dit niet mag, sluit dan maar direct alle topics over VAGCOM en alle andere diagnose-software...

Hans4040 (310) PRO, 15 jaar geleden

Rustig maar,
ik lees: Heeft iemand van onder jullie dit programma? Ik hoor het graag. Alvast bedankt!
dat komt op mij over als iets te koop vragen.

mvg,
Hans.

Rosse (0), 15 jaar geleden

[quote=Fredo]Als dit niet mag, sluit dan maar direct alle topics over VAGCOM en alle andere diagnose-software...[/quote]
Diagnose software beperkt zich tot diagnose-functies. Spul om kilometer-tellers te resetten, en immo te doen verdwijnen is niet te vergelijken met diagnose-software.

Om iemand te vinden met dit spul kijk je best even op marktplaats of zo.

Fredo (0), 15 jaar geleden

Sorry, dat wist ik niet dat je er ook km met kon resetten. Ik heb gewoon op buitenlandse forums gelezen dat er mensen zijn die elkaar helpen met dit probleempje. Ik ga echt geen nieuwe software aankopen om juist enkel en alleen mijn "Restkilometeranzeige" te activeren. Maar goed, dan laten we het zo maar. Bedankt alleszins voo de reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.