Volkswagen Passat: RNS 315 navigatie

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 TDI

Goedendag,
Heb een RNS 315 navigatie gekocht dit is een amerikaanse versie. Hoe kan ik deze omzetten in nederlands deze optie ontbreekt namelijk in het menu. Ook ben ik op zoek naar de laatste software voor dit apparaat kan iemand mij daaraan helpen. Ook de stuurbediening werkt niet maar deze kan worden ingelezen heb ik vernomen.?

Bvd Gr Ron

ron9753

Geplaatst door ron9753 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Tiguan (0) PRO, 9 jaar geleden

kijk even hier of iets bij staat
http://www.my-gti.com/category/in-car-en...

ron9753 (0), 9 jaar geleden

Bedankt voor de info,staan intressante dingen in.

Gr Ron

vierstr (0), 9 jaar geleden

Je zou ook eens hier kunnen kijken, gaat ook over de rns315 us

http://www.navigatiehelpsite.nl/forum/vi...

gr. Jan

ron9753 (0), 9 jaar geleden

Heb contact gehad met Emiel van Ham van Electronic4cars in Beek en Donk en deze heeft mij verteld dat een RNS315 US niet om te zetten is in EU. Ook de Europa kaarten gaan niet werken de RNS315 is dus niet om te programmeren en kan ook de vervelende eigenschap hebben dat hij je accu leegtrekt omdat het scherm na afsluiten toch stroom blijft betrekken en dit is alleen op te lossen met een dure oplossing.

Gr Ron

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.