Volkswagen Polo: Roest

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Is het roesten van de wielophanging een bekend probleem voor een VW Polo uit 1998? Die van mij is namelijk behoorlijk geroest. Voor een 8 jaar oude auto vind ik het best veel. De rest van de bodem ziet er prima uit, maar zowel voor als achter zit de wielophanging stijf onder de roest. Inclusief de schokdempers.

Is daar nog wat aan te doen voordat de auto er op wordt afgekeurd?

Teh

Geplaatst door Teh (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

blijegeit (0) PRO, 17 jaar geleden

je zou het heel goed kunnen schoonmaken en dan in de tecktyl kunnen zetten.. (maar niet lukraak gaan staan te spuiten he.. )


mvg

raymond_hoste (0), 17 jaar geleden

Hallo,
Ik zou geen tectyl over wash heen spuiten laat de washlaag los van de carrosserie krijg je een reactie. Anti-Steenslag bitum van 3m is een goede altenatief.
Mijn vriendin heeft een polo uit 1998 en deze roest aan de wielkastrand LA ik heb bij meerdere modellen gezien van 98 die hetzelfde hebben. Maar modellen van <98 en>98 hebben er geen last van het is wel raar dat het alleen LA is. Heeft iemand daar ervaring mee en hoe dit te behandelen.

mvg Raymond

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.