Volkswagen Golf III: rook uit het stuurhuis net achter het stuur bij het contactslot

Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800

nou dan zet ik mijn eigen probleem er ook maar op, ik reed laasts van men werk naar huis en op een gegeven moment ging het me stinken in de auto naar verbrand plastic. ik gelijk de auto naar de kant, toen zag ik wat rook achter het stuur vandaan komen. en 2 tellen later was het ook weer over. alles werkte nog dus ik heb de auto maar even gelucht en ben naar huis gereden.
1 maal thuis gelijk een schroevendraaier gepakt en het pastic er af gehaald alle stekkers heb ik bekeken geen sporen van sluiting te vinden.
ik snap niet waar dat nou vandaan komt. dag er na had ik het zelfde weer weer even roken en toen als of er niks gebeurt was was het weer weg.

rook en plastic verbrand lucht nou daar moet toch iets van zichtbaar zijn zou je zeggen maar ik kan echt niks vinden.

klaas1981

Geplaatst door klaas1981 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 13 jaar geleden

Klaas

Het contactblokje achterop het contactslot is waarschijnlijk de boosdoener. In het verleden en nog gaan ze als warmebroodjes van de hand.

Gr. Paul

klaas1981 (0), 13 jaar geleden

maar wat raar dan dat ik er niks aan kan zien dan moet het toch ergens zwart worden? die heb ik los gehad, overgens had ik voor deze auto een 1995 golf 1400 daar heb ik het zelfde mee gehad.

P. Kelder (0) PRO, 13 jaar geleden

Klaas

De koptekst zoals de vraag werd gestelt ([i]rook uit het stuurhuis net achter het stuur bij het contactslot[/i]) wijst naar het contactblokje.

Gr. paul

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Je kan ook eens even het gedeelte van de richting en ruitenwisser hendels schoonmaken, hier gaat na verloop van tijd troep e.d. tussen zitten en zou het ook kunnen verklaren..

Even het stuur markeren en eraf halen..

Als je dan toch bezig bent, kun je gelijk na het contact blokje kijken, dan wel vernieuwen.

Gr Stefan

Audidriver73 (0) PRO, 13 jaar geleden

Je hebt wel een speciale trekker nodig om naaf waar stuur op zit te verwijderen. Gaat ook wel op een andere manier maar dan moet je voorzichtig zijn dat je niks beschadigd.

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

Heb ik al meerdere keren gehad dat de rook uit de richtingaanwijzerschakelaar komt of uit de ruitenwisserschakelaar.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.