Volkswagen Bora: route control

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1,9

indien ik 120 rij in 5' versn. en de routecontrol inschakel gaat hij na enige tijd en zeker bij bergop van snelheid verminderen tegen voeger dat hij meer gas gaf en zijn snelheid hield, en bergaf duurt het zeer lang of blijft hij op ongeveer 115 hangen, ook na lange tijd kan ik geen hogere snelheid dan 120 halen met plankgas te geven, ook verbruikt hij meer , hij staat nu op 96000 km en zou graag nog wat km rijden, kan er mij iemand raad geven ? en indien mogelijk ook het elektrisch schema eens doorseinen VEEL DANK in afwachting. email: noel.abbeel@skynet.be

NA

Geplaatst door NA (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Bora? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

Laat hem eens uitlezen en vertel ons welke storing erin staat,maar als er geen storing in staat dan zal jouw probleem denk ik aan de luchtmassameter liggen.Als die stuk is krijg je vermogensverlies waardoor de cruise controle ook niet meer goed kan werken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Bora of stel zelf een nieuwe vraag.