Volkswagen Golf IV: Rubbers achteras en draagarm

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: TDI 1.9 110 PK

Hallo allemaal,

Ik ga binnenkort met de auto op vakantie er ga er vele kilometers mee rijden. Nadat ik wat gebonk hoorde van de achterkant van de auto heb ik het even laten nakijken. Blijkt dat de rubbers van het achteras verstleten/ingescheurd zijn. Ook aan de voorkant bij de draagarmen zijn de rubbers ingescheurd. er zit wat speling op.

Ik wil dit natuurlijk laten maken maar wel pas na de vakantie. (is trouwens alleen achterzijde al x eur) Bij de garage werd er gezegd dat het verder geen kwaad kan en niet gevaarlijk is omdat het er toch niet uit kan schieten.

Mijn vraag is of jullie hier ervaring mee hebben en of het inderdaad klopt dat het geen kwaad kan.

Alvast bedankt voor de reacties.

groetjes.

killer9

Geplaatst door killer9 (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jan T (20) PRO, 10 jaar geleden

klopt kan geen kwaad alleen als ze los liggen heb je het gevoel dat je een stuurende achteras hebt maar hij valt er niet onder uit hoor.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.