Volkswagen Golf IV: ruitenwisser blijft aan, en alleen blowerstand 4 doet het

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: TDI

Hallo,

Ik heb het volgende probleem:
mn ruitenwisser blijft zo nu en dan aan, én mn blower doet het alléén op stand 4. Dit probleem ben ik hier ook al tegengekomen, en ook ik denk aan een relais, dus ik heb relais nr 100 vervangen. Dit was echter de oplossing niet....weet iemand of er nog een relais is dat de oorzaak kan zijn??

jan steffen

Geplaatst door jan steffen (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Tiguan (0) PRO, 15 jaar geleden

[quote=jan steffen]Hallo,

Ik heb het volgende probleem:
mn ruitenwisser blijft zo nu en dan aan, én mn blower doet het alléén op stand 4. Dit probleem ben ik hier ook al tegengekomen, en ook ik denk aan een relais, dus ik heb relais nr 100 vervangen. Dit was echter de oplossing niet....weet iemand of er nog een relais is dat de oorzaak kan zijn??[/quote]
volgens mijn heb jij 2 losse problemen

1.blower doet het alleen op stand 4 = waarschijnlijk je weerstand die zit bij je vlak je blower gemonteerd links onder de dashboardkastje.

2. Ruitenwisser blijft zo nu en dan aan= is de auto voorzien van een regensensor dan is dat normaal gaat automaatisch aan zo niet= anders een relais maar die heb je al vervangen, waarschijnlijk je wissermotor dan defect.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.