Volkswagen Transporter: ruitenwisser interval werkt niet meer

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5 TDI

Wij hebben een T5 staan van 2004 en de ruitenwisserinterval werkt niet meer we hebben al een nieuwe motor gemonteerd maar het helpt niet. Kent iemand dit probleem alvast bedankt Jonny

jonny

Geplaatst door jonny (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

jan T (20) PRO, 15 jaar geleden

je kan (bi de dealer tenminste) in de computer zien of de schakelaar de standen aan geeft.
voor het zelfde geld is het dat maar daar kom je anders alleen door gokken achter want het kan ook wat anders zijn natuurlijk.

groetjes jan.

Jan227 (5) PRO, 15 jaar geleden

Hallo, heeft de auto een regensensor ? Er loopt dan over de voorruit boven de binnenspiegel een plastic witte strip richting de hemelbekleding.

Controleer in ieder geval de werking/afstelling van de contactschakelaar in het motorkapslot. Eventueel slot handmatig sluiten/iets verder doordrukken. Mischien overbodig om te noemen, maar interval duur is regelbaar met het kleine knopje boven op de rechter hendel van de schakelaar, wat gebeurt er als je deze anders instelt ?

Groet Jan227

danny1929 (0) PRO, 15 jaar geleden

Is het voorraam onlangs vervangen?

jonny (0) PRO, 15 jaar geleden

Deze T5 heeft geen regensensor

Raf2889 (0), 15 jaar geleden

Ruitenwassermoter heeft een relais, standaard half mechanisch-half elektrisch, zit meestal naast de X-ontlastrelais(30 Amps) in of rond zekeringkastje, die relais gaan regelmatig stuk, en zijn zeer gevoelig voor overspanning en voor kortsluitspanning.Ik neem dus aan dat je ruitenwissers nog werken en enkel je interval werkt niet?

hellbat (0) PRO, 15 jaar geleden

als dat intervalrelais kapot is, dan stopt de ruitenwisser ook meteen als je hem uitzet op een willekeurig punt. Hij zal dan niet automatisch naar de rustpositie komen.

Groeten Marcel

Raf2889 (0), 15 jaar geleden

korrekt, had even aangenomen dat hij bleef staan op willekeurige plaats...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.