Volkswagen Polo: Ruitenwisser Volkswagen Polo 98 doet het niet

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine

Beste allemaal,

Sinds kort doet de ruitenwisser van de achterruit van mijn Volkswagen Polo uit 1998 het niet meer. Geen enkele stand doet het. De ruitenwisser voor werkt wel gewoon. Het ruitensroeisysteem werkt wel, zowel bij de voorruit als bij de achterruit. Wie o wie weet hoe dit op te lossen is.

Bij voorbaat dank.

Elle87

Geplaatst door Elle87 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ricky (0) PRO, 12 jaar geleden

Mogelijk een draadbreuk in de doorvoer rubbers naar achterklep. Alle zekeringen ook heel?

Punt (35) PRO, 12 jaar geleden

Vaak loopt er sproeiwater in de motor met roest en vast gelopen lagers tot gevolg.Kan je met wat moeite de wisserarm verdraaien. Als de motor gangbaar is kan je nog kijken in de linker doorvoerrubber (draadbreuk).Die kap aan de binnenkant van de klep kan je met wat moeite verwijderen ( denk aan de schroefjes in de handgrepen.) Meet of er op de stekker aan de motor spanning staat . Met het aanzetten moet je 2 plussen zien. Succes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.