Volkswagen Polo: Stuurbekrachtiging kapot

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9

Goede dag mensen,

Ik heb een polo uit 2000 sdi 1.9 en mijn stuurbekrachtiging deed het plots niet meer toen ik me auto startte.. Vorige week is mijn dynamo vervangen en nu wil ik weten of dit ermee te maken kan hebben?? Kan het zo zijn dat bij verkeerde montage/afstelling van mijn dynamo mijn stuurbekrachtiging het kan begeven?

Zo ja, dan kan ik dit met de garage bespreken.

Ik heb wel het oliepijl gecheckt en deze staat onder het minpunt.. Ik ga morgen de olie bijvullen en kijken of hij het dan weer doet..

Het rare was dat ik een stuk had gereden en er niets aan de hand was, de auto parkeerde, 3 uurtjes later weer startte en hij was stuk..

Alvast mijn grote dank voor de hulp!

Groet Yoran

ismael87

Geplaatst door ismael87 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

gringobrazil (0), 12 jaar geleden

Hoi, Kijk eens goed naar je olie en pomp van de stuurbekrachtiging of de riem nog goed meeloopt op spanning staat en er nog olie genoeg in de reservoir zit.Had gisteren zelfde probleem. Koste me 100 euro en was terug op de baan.
Gringobrazil

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.