Volkswagen Golf IV: ruitenwissers

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 TDI

als ik de auto op contact zet of start gaan de ruitenwissers een stuk of 10 keer op en neer en stopt soms in het midden van de ruit
en dit gebeurt ook als ik de ruitenwissers gewoon aan heb staan en dan uit zet: dan gaan ze weer een stuk of 10 keer op en neer
heeft iemand dit probleem al eens eerder gehad?

patrick90

Geplaatst door patrick90 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

Dus ze stoppen midden op de ruit? Dan denk ik aan de wissermotor die stuk is inwendig.

patrick90 (0), 13 jaar geleden

ze stoppen niet elke keer in het midden van de ruit. soms stoppen ze helemaal bovenaan de ruit en soms gewoon onder zoals ze normaal horen te stoppen.
of kan dit ook aan de wissermotor liggen?

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

9 van de 10x ligt dit inderdaad aan de wissermotor.

patrick90 (0), 13 jaar geleden

oke heel erg bedankt!
ik heb nog een vraagje: ik wil een plus kabel vanaf de accu naar de kofferbak leggen voor de versterker, weet jij waar er onder de motorkap ergens een gat zit waar andere kabels langs lope zodat ik de pluskabel daar langs af kan duwen?

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

Als je toch de wissermotor waarschijnlijk gaat vervangen dan moet de paravan plaat er vanaf en dan zie je het wissermechaniek en onder het wissermechaniek zit een plastieke kap met 2 moertjes en daar doorheen loopt de bekabeling vanuit de motorruimte.Zorg wel dat hij weer waterdicht afsluit anders heb je lekkage.

patrick90 (0), 13 jaar geleden

oke bedankt voor het beantwoorden van mijn vragen
mvg Patrick

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

Succes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.