Volkswagen Golf IV: Ruitenwissers Golf IV haperen maar nu het mooi weer is gaat het

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 101pk

In de winter had ik af en toe dat de ruitenwissers bleven staan, met name met even sproeien kwam er geen beweging in. Of gingen ze niet meer terug. En op andere dagen werkte het wel, maar oogde het wat traag. Als je ze met de hand zachtjes een zetje gaf deden ze het wel weer.

Ik wilde alles uitbouwen en reinigen/smeren, maar nu de winter voorbij is werken ze perfect, zonder vertraging, geen hapering....niks.

Iemand een tip wat te doen? Toch smeren of er vanaf blijven?

melandri

Geplaatst door melandri (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jan T (20) PRO, 10 jaar geleden

nou ik zou nu toch het wisser mechaniek demonteren en de asjes los maken en goed smeren wat ze gaan nog wel eens vast zitten en het is nu mooi weer om tedoen met regen zit je er niet op tewachten denk ik.

groetjes jan.

melandri (0), 10 jaar geleden

alles gedemonteerd, veel roestwatervlekken...dus er loopt ergens vocht in en geeft roetsvorming, nu alles gesmeerd, in elkaar en loopt iig stuk soepeler....hopen dat ie de winter doorkomt

jan T (20) PRO, 10 jaar geleden

mestal gaat het dan goed hoor zit weer lekker vet in en dan komt het water er moeilijker in.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.