Volkswagen CADDY: Schokbreker links vervangen

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorcode: BDJ, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 51

Ik wil een veer aan de linkerkant vervangen, gebroken. Nu vind ik op deze website geen verwijzing naar vervangen linker schokbreker Caddy 3. Ook niet op YouTube. De ruitenwissers + paravaan zijn er al af om bij de bovenste bevestigingsbouten van de schokbreker te komen. Bij 2 kom je gemakkelijk maar de 3e die zit heel erg lastig. Moet je dan het ruitenwissermechanisme losmaken en verwijderen om daar bij te komen? Moet je ook de schut-brand-plaat welke onder de paravaan zit weghalen? Zo ja deze laatste, hoe haal je deze weg. 2 boutjes, rechts zit tegelijk ook een tankje aan vast, op allebei de einden zijn goed zichtbaar.

Pakreel

Geplaatst door Pakreel (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Pakreel (0), 5 jaar geleden

Omdat het niet op het forum staat.

Het is opgelost. Schut-brand-plaat moet los en dat gaat met 5 boutjes 10 mm kop. 2 aan de uiteinden, eentje boven de deksel van de accu, eentje midden onderin eentje tussen deze laatste en de buitenste. De ruitenwisser installatie stekkertje losmaken, De 3 torx bouten van het ruitenwisser systeem losmaken. Daarna kan je als je de schut-brand-plaat hebt weggehaald het ruitenwisser systeem zo er uit nemen. Daarna kan je gemakkelijk bij de bouten waar de schokbreker aan de carrosserie zit losdraaien.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.