Volkswagen TRANSPORTER BESTEL TDI 96 KW: Schokkend rijden / vermogens verlies

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 2500, Vermogen (kw): 96

Beste leden,

Sinds een aantal weken verliest de auto zijn vermogen (lees ong. 0.5 seconde). Daarna krijgt de auto al zijn vermogen weer terug, maar door dit tijdelijke verlies krijgt men dat de auto schokt, wanneer die het weer oppakt. Dit gebeurt meestal op de autoweg met cruise snelheid. Soms is het meters achter elkaar, maar ook dagen lang geen last van gehad. Is gebeurt zowel tijdens vorst als nu (10 graden). Ik kan niks bedenken, en wanneer ik hem uitlees geeft de auto geen storingscodes aan.
Nog tips?

Bedankt!

bobje89

Geplaatst door bobje89 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jan T (5) PRO, 7 jaar geleden

rijden met een testkast erop en de meetwaarde uitlezen lijkt erop dat er een verstuiver op dat moment niet mee doet dat is dan tekort om op te slaan maar in de meet waarde bij de verstuivers zie je wel direct als het optreed welke cilinder het is.

groetjes jan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.