Volkswagen TRANSPORTER BESTEL TDI 96 KW: Schokkend rijden / vermogens verlies

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 2500, Vermogen (kw): 96

Beste leden,

Sinds een aantal weken verliest de auto zijn vermogen (lees ong. 0.5 seconde). Daarna krijgt de auto al zijn vermogen weer terug, maar door dit tijdelijke verlies krijgt men dat de auto schokt, wanneer die het weer oppakt. Dit gebeurt meestal op de autoweg met cruise snelheid. Soms is het meters achter elkaar, maar ook dagen lang geen last van gehad. Is gebeurt zowel tijdens vorst als nu (10 graden). Ik kan niks bedenken, en wanneer ik hem uitlees geeft de auto geen storingscodes aan.
Nog tips?

Bedankt!

bobje89

Geplaatst door bobje89 , lid sinds 12 jaar geleden

1 Reactie

jan T PRO, 6 jaar geleden

rijden met een testkast erop en de meetwaarde uitlezen lijkt erop dat er een verstuiver op dat moment niet mee doet dat is dan tekort om op te slaan maar in de meet waarde bij de verstuivers zie je wel direct als het optreed welke cilinder het is.

groetjes jan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.