Volkswagen Polo: Schokkende auto bij 80 / 100 kms per uur rijden / polo gti 6N2

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 gti

ik heb een volkswagen polo gti , bjr 2000. (model 6N2) als de auto warm is, (meestal na +- 15 min) en ik rij 80 a 100 kms per uur, gaat de auto schokken, het lampje "check" gaat branden, (soms ook niet) en ik ben dan een stuk vermogen gelijk kwijt, de auto moet geherstart worden om weer normaal verder te kunnen rijden. ik ben al 5 keer naar de garage geweest maar daar weten ze het niet, hoop dat iemand een idee heeft wat het zou kunnen zijn !

ESTHER1979

Geplaatst door ESTHER1979 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Staat er een storing in het systeem? en zoja welke?
Laat de distributie controleren,vaak gaat er een spanrol defect waardoor de riem slap komt te staan.(klapperen)

ESTHER1979 (0), 16 jaar geleden

ik heb hem al een paar keer laten uitlezen , maar ze kunnen alleen iets doen als het lampje check ook daadwerkelijk brand zeggen ze bij de dealer. maar dat doet hij natuurlijk precies NIET als je bij de dealer weer staat. bij de historie zegt de computer dat er een storing in het verwarmingsysteem zit (??) en ook een storing bij de brandstofpompsensor heb ik gehad, maar die is al vervangen.
VOOR dit stotter- probleem viel hij ook echt uit, (epc lampje ging branden en dan viel hij helemaal uit) maar dat is nu niet meer, nu gaat hij alleen schokken en raar doen.

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

[quote=ESTHER1979]maar ze kunnen alleen iets doen als het lampje check ook daadwerkelijk brand zeggen ze bij de dealer.[/quote]
Dat is raar want de computer van de auto hoort de storing te onthouden,ook al is het lampje weer uitgegaan.
Tis lastig als je nu niet kunt zeggen welke storing(en) er op dit moment in staan.
Het kan varieren van een defect relais tot een mechanisch defect.
Laat hem nog eens uitlezen en vertel ons welke storing(en) erin staan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.