Volkswagen Golf: sentraal slot

Bouwjaar: 1998

waar kan ik mijn elektrich slot vinden van mijn centrale vergrendeling ? dank alvast !het is een golf 4

golf3802

Geplaatst door golf3802 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

volgwagen (0) PRO, 18 jaar geleden

In elke deur zit er 1tje dus ik weet niet welke je wil hebben...
het gaat in iedergeval zo: slotje uit het portierdraaien via een torx schroefje in het portierstijl.Paar slagen los, dan kun je hem eruit pakken, niet verder want dan valt de borgring in het portier. kabeltje van de greep erafwippen(hier kun je nu bij. de twee bouten van het slot losdraaien. portierbekleding verwijderen. raam naar beneden draaien todat 2 bevestigingen voor de 2 gaten van de portierplaat komen, deze losdraaien. ruit eruit tillen of vast tapen(in bovenste stand) aan het portier. alle bouten van de portierplaat verwijderen. evt stekker losnemen en portierplaat verwijderen. Het slot/en elktrisch gedeelte hangt aan deze plaat.

suc6

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

jeroen.. hangt dit samen met jou eerder gestelde vraag..

http://www.problemcar.nl/index.php?topic...

beter is om verder te gaan met jou vorige geopende topic! op deze manier blijft het overzichtelijk, en is ook het meest doeltrefend om jou vraag/probleem beantwoord te krijgen, het door jou geopende topic (vraag) kun je terug vinden boven in de rode balk onder profiel.

paul,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.