Volkswagen Caddy: Servicemelder resetten

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 SDI PD

Hoe kan het service-sleuteltje na het olie verversen weggehaald worden (resetten)?

fkha

Geplaatst door fkha (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

jhl (0) PRO, 17 jaar geleden

staat normaal in de handleiding

janos (0) PRO, 17 jaar geleden

contact uit. knop van dagteller indrukken contact aanzetten knop loslaten en knop rechtomdraaien en vasthouden tot sleuteltje verdwijnt

karinklijn (0) PRO, 17 jaar geleden

Heren moeten jullie het nou weer van een vrouw horen (je weet toch dat vrouwen altijd gelijk hebben)

Aan het bouwjaar te zien gaat het hier om een long-life auto dus die is alleen te resetten met testapparatuur bij de dealer. Als je hem reset zoals hier boven genoemd gaat ie weer branden na 15.000km (dus de gewone service-interval).

Groet Karin (een vrouwlijke automonteur)

johndoornbosch (0) PRO, 17 jaar geleden

zelfs de nieuwe caddy bedrijfsauto is geen longlife dat zou je als professional moeten weten karin.

diko (0) PRO, 17 jaar geleden

He John,ik heb een caddy van 2/06 (2.0 sdi pd) als servicewagen en daar zit af fabriek wel longlife olie in hoor. dus volgens mij heeft Karin gelijk.
mvg Diko

johndoornbosch (0) PRO, 17 jaar geleden

kijk maar in gids voor de onderhouds interval er zijn er misschien wel met llf maar mijn ervaring is dat de meeste grijs kent caddy's elke 15000 onderhoud moeten hebben dat kan met llf olie maar gids geeft de oude pd olie aan

jhl (0) PRO, 17 jaar geleden

jongens jongens (en meisjes). Welke discussie voeren jullie. Longlife olie is voor de mensen die graag opscheppen dat ze 35000 km rijden met hun olie, maar er vergeten bij te zeggen dat ze er om de 5000 een liter olie moeten bijkappen. Ik gebruik dit niet en heb meer dan 50VW's rijden. Allen met semi-suyynthetis en met full-synthetisch. Nooit problemen gehad.

vw4 (0) PRO, 17 jaar geleden

Caddy is wel degelijk longlife. De TDI's nieuw model allemaal longlife. De SDI's zijn vanaf modeljaar 2006 ook allemaal longlife. ......5x...... dus niet maar .......6x...... en verder wel longlife. Ook kan je hier een pps op selecteren voor regulier onderhoud maar dat geld voor allen longlife modellen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.