Volkswagen Crafter: Signaal deur open

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5 tdi

Signaal lamp deur open brand storing uitgelezen bij dealer geeft aan lv deurslot vervangen nieuwe gemonteerd lamp brand nog steeds opnieuw storing uitlezen geen storing meer bedrading van de deur gecontroleerd geen breuken waar genomen wie heeft er een tip tot een oplossing.
Het meest vervelende is bij elke keer wegrijden en dus ook in de file gaat het akoestisch signaal 3x af en dat is dus erg irritant BvD Jan

Oostlease

Geplaatst door Oostlease (0) PRO , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Crafter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Jan227 (5) PRO, 11 jaar geleden

Hallo, dit zou meerdere oorzaken kunnen hebben. Hoogstwaarschijnlijk komt het signaal "portier dicht " van het portierslot niet aan bij de boordcomputer. Dit kan een draadbreuk zijn of zelfs een probleem met de aftstelling van het portier/de slotvanger.

Het is dus een kwestie van het meten van het sluitsignaal vanaf het slot tot aan de boordcomputer en waar het eventueel onderbroken is. Dat is een stuk eenvoudiger met een stroomloopschema. De boordcomputer zelf zou ook nog een probleem kunnen zijn.

Groet Jan227

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Crafter of stel zelf een nieuwe vraag.