Volkswagen Polo: slaat niet aan

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 aee

goedenavond allemaal, k heb een polo van 1997, met een 1.6 aee motor 55kw als de motor koud is slaat die prima aan maar zodra die warm is en k hem weer wil starten, wil die niet meer aan slaan. k heb hem uit laten lezen waar de foutcode 04E1 (inspuitventiel cil. 1 onderbreking-massa) uit kwam. als k op de injectors meet als die niet aan wil slaan, meet k tijdens starten op beide draden massa, heeft misschien iemand wel eens zelfde probleem gehad??? of heeft iemande een ideetej???? bedank vast

aadn

Geplaatst door aadn (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ricky (0) PRO, 17 jaar geleden

Ik heb een keer zo'n zelfde soort storing gehad,maar dan in alle 4 de verstuivers,dit bleek aan het brandstofrelais te liggen,de massa's lopen via dit relais.
Als motor nou niet wil starten,moet je een paar tikken geven tegen relaiskast,slaat die dan wel aan...ligt het aan het relais.

Ricky,

aadn (0), 17 jaar geleden

oke rick k ga t proberen bedankt voor je reactlie

aadn (0), 17 jaar geleden

eey rick k heb vandaag het brandstof pomp relais (nr 167) vervangen en hij blijt het tot nu toe goed doen. bedankt voor j meedenken en reactie

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.